Het (b)lauwe bloed van Barack Obama

Door Fré Morel – vasthoudend, volhardend met open geest, niet links of rechts, maar VRIJ-denkend

Als een duveltje uit een doosje kwam hij bovendrijven, vanuit het niets werd hij de nieuwe Amerikaanse president: Barack (Hoessein) Obama. In een ongehoord pr-offensief en voorzien van een groter campagnebudget dan de miljoenen die de Clintons in jaren bij elkaar gesprokkeld hadden werd Obama de ‘hitlijst’ ingeschoten. Het gekleurde wonderkind was niet uit de media weg te slaan, versloeg de Clinton’s op eigen terrein en werd beëdigd tot 44e President van Amerika.

Barack Hoessein Obama is een jonge vent, glad in het pak en een vlotte prater. Elke voor hem geschreven speech wist hij te brengen alsof het zijn eigen, vanuit zijn hart gegrepen woorden zijn. De superkandidaat werd omringd door een sterk team van (media)adviseurs en regisserende financiers die ‘hun mannetje’ tot president gekroond wilden zien worden. Als hij eenmaal geïnstalleerd zou worden zou hij een einde maken aan de onzalige oorlog overzee en aan de verpaupering van de Amerikaanse burgers een einde maken, althans dát is wat het klootjesvolk voorgehouden werd.

Wie zijn op 28-8-2008 in Denver/Colorado gehouden speech er echter nauwkeuriger op nagelezen had kwam tot de conclusie dat het aloude ‘Ten Oorlog’ het doel was! Het was één en al (geraffineerd verscholen) oorlogsretoriek: Amerika verkeerde – Obama citerend – in staat van oorlog en Obama als ‘Commander-in-Chief’ “will never hesitate to defend this nation” – ” I will rebuild our military to meet future conflicts” – “the most powerfull nation on Earth”….

Making the world ready for democracy

“Freedom”, “Peace” and “Better Future” zijn de aloude slogans waarvan gebruik gemaakt wordt. Amerika zal de wereld Vrijheid, Vrede en een Veilige toekomst geven. Amerika zal de democratie brengen. In feite is het oude wijn in nieuwe zakken. Obama.. hij staat weer op het punt op nieuw benoemd te worden door zijn machtige financiers. Vergis u niet: het zijn deze moordlustige en over lijken gaande financiers die kiezen, NIET de burgers die naïef en braaf hun ‘stem’ laten horen maar in wezen niets te vertellen hebben.. een constant repeterende breuk.

Woodrow Wilson

Tijdens de presidentsverkiezingen van 1916 werd het Amerikaans volk ook al eens enorm bedrogen. Presidentskandidaat Woodrow Wilson werd gekozen onder de leuze: “He kept us out of the war”. Nog geen jaar later stortte hij Amerika in 1917 in een vermijdelijke oorlog onder de alles misleidende slogan “Making the world ready for democracy”. Overeenkomsten zijn er niet alleen tussen Obama en Wilson, qua politieke (oorlogs)koers en afkomst bestaat er óók met Napoleon III is er een zekere simulariteit.

Barack Hoessein Obama

Over de afkomst van Obama deden al direct na zijn eerste (media)optreden de wildste geruchten. Zo zou hij géén Amerikaans staatsburger zijn, een vereiste om ‘uberhaupt’ het ambt van president van de Verenigde Staten te kunnen en mogen bekleden. Voor een aantal lieden was dat reden genoeg om in te breken bij de instantie die daarover duidelijkheid zou kunnen verschaffen, maar ze werden betrapt, kregen forse gevangenisstraffen en werden direct maar ‘veilig opgeborgen’. Obama zwoer bij hoog en laag dat hij wel degelijk Amerikaans staatsburger was, geboren op 4 augustus 1961 in Honolulu.

Barack Obama werd in 1960 verwekt door de dan 24-jarige Kenyaan Barack Hoessein Obama en de 17-jarige Stanley Ann Durham. Ongehuwde zwangerschap was toentertijd (niet alleen in het preutse Amerika) een doodzonde! Trouwen was het devies, alléén….Barack Sr. wás al voorzien. In Kenya was veelwijverij geen enkel probleem maar het zorgde er wel voor dat door deze omstandigheid een huwelijk in Amerika absoluut onmogelijk en onwettig zou zijn. Stanley Ann en Barack namen daarop rond de jaarwisseling van 1960-1961 het vliegtuig naar Kenya.

Op stap naar Kenya

Ze vertrokken van het oude Honolulu Airport en trouwden op 2 februari 1961. De ouders van Stanley Ann trokken hun handen af van de opstandige en zwangere tiener. Ze wachtte bij de familie van Barack in Kenya de geboorte af van de baby die op 8 juli 1961 ter wereld kwam. Bij de geboorte waren o.a. Oma Sarah Hussein Obama en halfbroer George Hussein Onyango Obama aanwezig. In augustus 1961 keerde de nog leerplichtige tienermoeder naar Amerika terug en bezocht voor het eerst weer de Mercer Island High School in Mercer Island in de staat Seattle. De vader vertrok na zijn studie naar Kenya om nooit meer naar de verenigde staten terug te keren. Hij stierf in de jaren 80 van de vorige eeuw in Kenya in een verkeersongeluk.

Lolo Soetoro Stanley Ann, dochter Maya en Barry

Stanley Ann Durham (her)trouwde met de Indonesische Lolo Soetoro en samen met Obama verhuisde ze naar Indonesië waar Barak van 1967 tot 1971 woonde. Barack bezocht daar als Barry Soetoro met leerlingnummer 203 de Franciscan Asisi Primary School. Op 1 januari 1968 zat hij in klas I-B met ‘Islam’ als geregistreerd geloof. Barry bezocht de Koranschool en was elke vrijdag in de Moskee te vinden voor het vrijdaggebed.

Zelf zegt Obama hierover:“I have never been a Muslim. … other than my name and the fact that I lived in a populous Muslim country” -“I have very little connection to the Islamic religion.”

Barry op mamma’s arm

Nadat Stanley Ann zich van Lolo Soetoro scheidde werd Barry naar haar ouders (Stanley Durham en Madelyn Lee Payne Durham) in de Verenigde Staten gezonden waar hem een komeetachtige carrière te wachten stond.

Barry en zijn Opa en Oma

Zijn afkomst was echter een probleem voor toekomstige ambities en werd er druk geplakt, geknipt en vervalst. De op 8 juli 1961 in Kenya geboren Barry kreeg een aangepast geboortecertificaat gedateerd op 4 augustus 1961 te Honolulu, Barry en was daarmee tot Amerikaans staatsburger gekneed. Rondom het geboortecertificaat ontstond een heel circus. Barack én de instanties die ondubbelzinnig verheldering kunnen brengen bleven vaag en onduidelijk waarop een klein leger van onderzoekende ‘American Patriots’ aan het speuren slaat. Er werd ingebroken, op zoek naar de ‘Obama-roots’ met als resultaat dat het oorspronkelijke geboortebewijs in Mombasa / Kenya boven water gehaald werd en het geboortebewijs uit Honolulu oorspronkelijk van zijn halfzuster Maya Kassadra Soetoro-Ng afkomstig is.

Héél bijzonder aangezien zij in Indonesië geboren is………….(!)

Bronnen:

http://noiri.blogspot.com/2008/08/obama-timeline-shows-his-kenyan-bith.html

http://www.jewishworldreview.com/0408/pipes042908.php3

Advertenties
 1. #1 door newnederland op 25/01/2013 - 12:39

  Reblogged this on newnederland.

 2. #2 door Diewer op 01/05/2013 - 11:43

  De biologische vader van barack obama schijnt de communistische activist frank marshall davis te zijn: http://www.wnd.com/2012/09/new-york-post-ad-exposes-obamas-real-father/

 3. #3 door Mimi. op 12/05/2014 - 09:25

  Vreemd, volgens amerikaanse instantie waren er dat jaar geen visums uitgereikt aan amerikaanse toeristen om naar Kenya te gaan.
  Ook waren in die tijd vliegreizen zeer duur.
  Hoe kon een Jong stel zich dat permiteren?
  Obama Sr. was op een speciaal programma van President Kennedy naar Amerika gekomen, dus waarschijnlijk een gratis kaartje en een brine opleiding op de universiteit in Hawaii.
  Leuk verzonden dit.
  Ach ja, ze zouden ook al de vriend van Obamas vader dhr. Davis al als de vader willen maken. Dan was de nationaliteit al opgelost.
  Dhr. Davis was getrouwd en heeft kinderen dus een DNA van die kinderen en Obama zou de zaak oplossen.
  Hetzelfde met DNA van Obama en zijn vele half broers en zusters.
  Wie weet het ware?
  Ouders en grootouders leven niet meer.
  En hoe ze in die tijd nog leefden in Kenya ging zij daar een kind als een teenager due nog nooit USA uit was geweest daar een kind op de wereld brengen. Pfffft.

 1. “VERKIEZINGEN” IN AMERIKA « HERSTEL DE REPUBLIEK

Uw reactie wordt op prijs gesteld

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: